KORONA NG-K

dizajnirani i proizvedeni da zadovolje najviše standarde

Separatori kuhinjskih masti i ulja
"KORONA NG K"

[MASTI I ULJA BILJNOG I ŽIVOTINJSKOG PORIJEKLA]

NORMA HRN EN 1825

Polietilenski separatori – mastolovi

Primjena

Linija separatora masti i ulja KORONA NG K primjenjuje se u pročišćavanju otpadnih voda u kojima se pojavljuju masti i ulja biljnog i životinjskog porijekla.

Ova ulja, dospjevši u kanalizacijski sustav mogu vrlo brzo začepiti cjevovode, dok se njihovim raspadanjem u instalacijama može razviti vrlo neugodan zadah.

Separatori kuhinjskih masti i ulja KORONA NG K ugrađuju se u slijedeće objekte:

  • objekti koji se bave ugostiteljstvom ili turizmom (hoteli, restorani, kuhinje, odnosno svi objekti za pripremu hrane)
  • objekti povezani uz prehrambenu industriju (industrija mesa, klaonice, mesnice, prerada ribe, mlijeka i sl.)

Montaža

Ugradnja separatora može biti predviđena izvan objekta (vanjska) ili unutar objekta, odnosno u prostoru kuhinje, prilaznog hodnika ili sl.

Ovisno o navedenom, na separatore su postavljeni  plinotijesni poklopci za ugradnju u zelenu površinu ili uljni poklopci za unutarnju/vanjsku ugradnju ili lijevano-željezni uljni poklopci za odgovarajuće prometno opterećenje.

Povišetci do nivoa tla (kota „H2“ na skici) prilagođavaju se dubini ugradnje definiranoj dubinom dovodnog cjevovoda na separator u odnosu na nivo tla. Izvode se u fiksnoj varijanti.

Prednosti

Hrvatski proizvod!

Debljina stjenke separatora iznosi velikih 10 mm, što ga uz orebrenu konstrukciju čini izrazito robusnim i moćnim te zahvalnim za ugradnju. Nije potrebno betoniranje tankvane niti betoniranje bočnih stjenki separatora, odnosno nema skrivenih troškova ugradnje.

Trajnost ove konstrukcije s obzirom na materijal i kvalitetu izrade je praktično neograničena.

Kvaliteta izrade

Separatori KORONA NG K proizvedeni su prema HRN EN 1825 normi, te u sustavu kvalitete ISO 9001.  Odabir KORONA NG K podrazumijeva kvalitetu i trajnost.

Vode JESU naše bogatstvo,
sačuvajmo ih ZAJEDNO!

Korona logo
Inspirirani izazovima!